MinFarm Logga

Beställ din Lokala Matkasse direkt till din dörr 27 februari

En lokal Matkasse

När du handlar en Lokal Matkasse online från oss på MinFarm kan du vara säker på att allt i kassen är särskilt utvalt för att följa våra lokala säsonger och stödjer gårdarna i ditt närområde. Innehållet är också i stor utsträckning som möjligt ekologiskt. Låt 2018 vara året då du lever och äter säsongsbaserad, närproducerad mat direkt från dina lokala bönder!

Följ Elin, vår kock, när hon besöker de lokala gårdarna för att ta reda på hur dess råvaror bäst används för att skapa måltider gjorda på traditionellt vis med säsongens smaker men på ett sätt som passar in i det moderna, vardagliga livet. Varje Matkasse levereras direkt till din dörr med säsongens finaste recept direkt från lokala gårdar, en gång per månad.

100% säsongsbaserade recept

Matkassen innehåller alltid de bästa råvarorna som går att få tag på från dina lokala gårdar och producenter med djur och natur i fokus. Vår kock planerar och utvecklar recept med stor kärlek till våra inhemska råvaror och traditioner, med en modern twist. Det finns flera olika sorters Matkassar som exempelvis en flexitarisk, en vegetarisk och en Matkasse särskilt anpassad till Barnfamiljen. Med din prenumeration mottar du varje månad en Matkasse med ingredienser och recept.

Stockholm Matkasse